top of page
vingård

VI SAMARBEJDER MED FØLGENDE

PRODUCENTER

logo.png
Riofavara Natur vine fra Sicilien samt fantastisk EVO olivenolie

Riofavara

Riofavars’s vingård går tilbage til 1920.

Det er en lille familie eget virksomhed, fordelt udover 6 distrikter, beliggende i det mest egnede område.

 

Familien bag Riofavara, er direkte og venlig, med passion, dedikation, og med mange års erfaring, har Riofavara produceret kvalitetsvine, der vinder både nationale og internationale priser.

 

Riofavara producere naturlige økologisk vine, der bærer områdets navn. Riofavara ønsker at respektere naturen og ikke forurene miljøet. Produktion er kontrolleret og certificeret Bioagricert., som repræsenterer den bedste offentlige akkrediterede certificering.

logo.png
Enza La Fauci fantastiske vine fra det Nordlige Sicilien

Tenuta Enza La Fauci

Tenuta Enza La Fauci ligger lige ved indgangen til Messina-strædet i den nordlige del af Sicilien.

 

Med en blandet lerjord på kalksten, vinde fra Scirocco og Tramontana, og rigelig vinterregn, gør dette område til et "unikt" vinområde sammenlignet med andre dele af Sicilien, der ofte er præget af mere 'tørre udsigter og mere solrigt'.

 

Alt arbejde på vingården udføres kun i hånden, bortset fra en lille traktor, som der bruges til jordbearbejdning. Dyrkningen af druerne foregår uden brug af kunstgødning og pesticider. Alt sammen dyrket med respekt for naturen uden negativ påvirkning af miljøet.

 

På Tenuta Enza La Fauci dyrker man fire forskellige druesorter: Nerello Macalese, Nerello Cappuccio, Nocera, Nero D'Avola.

Fantastiske vine og EVO olivenolie fra det sydlige Sicilien

Tenuta La Favola
ORGANIC RED AND WHITE WINES FROM SICILY

Økologisk fremstillet

På landet syd for Noto, på den sydligste spids af Sicilien, er der en område af kalkholdig jord kaldet Buonivini, som betyder "gode vine". Her har familien i fire generationer lyttet til jorden og dyrket den.

 

Familien værner om biodiversiteten og bruger vedvarende energi. De er stolte af, at have italiensk og schweizisk økologisk certificering.

 

Familien tror på, at landbruget og vinen er kultur, historie, håb og tålmodighed - kort sagt - at vinen er liv.

Kvalitets vine fra Bordeaux

Ved at respektere traditioner og investere i kvalitet, producerer Vignobles Lamont vine, der udtrykker indbegrebet af deres terroirs i flere godser i Bordeaux-vinmarkerne. Siden 2012 har dette værk af vinstokken og vinen præsenteret i ni appellationer med en bred vifte af røde, hvide og søde hvidvine.

 

Kvalitet, tradition og deling er vores værdier.

 

Optaget af at bevare det miljø, vi har arvet, så vi kan give det videre til fremtidige generationer, passer vi vores vinstokke med integrerede dyrkningsmetoder og streng spildevandsrensning.

 

Vi er involveret i flere miljøcertificeringsprocesser.

Vores indsats er blevet belønnet med HVE niveau 3-certificering (High Environmental Value) for Châteaux L'Enclos, Grand Jour, Hauterive og d'Argan.

Château la Verrerie ligger på grænsen til den regionale naturpark Luberon. Et par kilometer fra Lourmarin, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Mod nord, Côtes du Rhône vine, herunder Châteauneuf-du-Pape; mod syd, dem i Côtes de Provence. På kanten, dette terroir af Luberon-massivet. En geografisk placering adskilt, der udtrykker vinene på domænet, i rød, hvid og rosé. Så mange årgange, afspejles af vores jord.

Godt udvalg & kvalitet af Franske vine

Hos Baron Maxime har man den tilgang at man arbejder bedst uden forudfattede ideer. Et åbent sind, lad vores fantasi få frie tøjler, glem reglerne, eklekticisme ... alle metoder og praksis er gode til vores krævende mission - for at maksimere din fornøjelse. Vi har valgt kunsten at blande for at kunne opfylde vores mission. Frankrig er velsignet med et uforlignelig valg og mangfoldighed: regioner, appellationer, terroirs. Som en parfumør eller en stor kok bruger vi kunsten at blande til at skabe unikke blandinger, fantasmagoriske, men med smage, der er ægte!

vindruer
bottom of page