top of page

KØB HOS OS

FORRETNINGSBETINGELSER

FORSENDELSE/AFHENTNING

Normalt afsendes din ordre senest 2-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling.

Ønsker du selv at afhente din ordre på vores lokation i det centrale Helsingør, vil dette ligeledes kunne ske indenfor 2 hverdage. 

Opstår der udfordringer med at levere de bestilte varer, vil du blive kontaktet umiddelbart efter, at vi har modtaget din bestilling. 

 

ORDREBEKRÆFTIGELSE

Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail.  

 

FRAGTPRISER

Alle internetordrer koster 90,- i levering. Bemærk: Gratis fragt ved minimumkøb på 1.500,-

Varer fremsendes kun i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. Ekstra tillæg for ikke landfaste adresser. 

 

PRISERNE I SHOPPEN

Alle priser er ekskl. 25 % moms i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for: 

  • Force majeure

  • Leveringssvigt

  • Udsolgte varer og trykfejl

 

SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 

 

LEVERING

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Simple Wines. 

 

REKLAMATION & AFBESTILLINGER

Vedr. fejl, mangler eller ønsker du blot at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

FORTRYDELSESRET

Drikkevarer er normalt ikke omfattet af fortrydelsesretten, men hos Simple Wines tilbyder vi altid, at du kan fortryde dit køb inden for 14 dage.
 
Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten skal du selv betale evt. fragtomkostninger forbundet med returneringen. Alternativt kan du aflevere varen hos Simple Wines adresse i Helsingør. Din betaling refunderes, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den ikke har taget skade undervejs. Vi refunderer din betaling senest 5 dage fra vi har modtaget de returnerede varer.
 

BETALING

På vores hjemmeside tager vi imod de fleste gængse betalingskort ligesom du også kan betale med MobilePay.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER 

For at en ordre kan gennemføres, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis du accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk hos Simple Wines ApS. Opbevaringen sker i u-krypteret form, men på betryggende vis.

Payment Methods
bottom of page