top of page

OMOS

SIMPLE WINES

Simple Wines har fokus på udvalgte brands og områder indenfor vin, olivenolie, og andre specialiteter.

Vores vine er nøje udvalgte hos specialiserede vinhuse fortrinsvis fra Europa.

Mange af vores vine produceres efter en kombination af historie, tradition og hårdt manuelt arbejde, hvilket bevidst begrænser produktionen, til fordel for kvaliteten.

 

Specielt vores vine fra Sicilien i Italien, bliver fremstillet økologisk, med respekt for naturen og uden negativ påvirkning af miljøet. Produktionerne er kontrolleret og certificeret af Bioagricert i Italien. 

 

Simple Wines ligger i Helsingørs gamle historiske stationsbygning, centralt placeret i den flotte gamle handelsby Helsingør. Med udsigt til Øresund på den ene side, og fantastiske Kronborg Slot, på den anden side.

 

På samme adresse ligger Restaurant Strejf, og tilhørende café, samt i den høje gamle kælder finder du Simple Wines. Restaurant Strejf fører et bredt udvalg af de vine som Simple Wines tilbyder til sine kunder.

 

Vores vine er forbeholdt kunder inden for hotel, restaurant, catering, samt andre relevante virksomheder.

 

Hvor imod vores udvalg af helt fantastiske olivenolier, er til rådighed for både private og virksomheder.

vindruer

TEAMET

BAG SIMPLE WINES ApS

Simple Wines består af 3 herre som har en lang og tro kærlighed for vine, mad og gode specialiteter.

 

JAKOB KRISTENSEN

Resturantør gennem mange år i Helsingør. Først Madam Sprunck i Steengade, så gennem mange år Hotel & Restaurant Madam Sprunck i Bramstræde, og i dag Restaurant Strejf som ligger i den gamle flotte stations bygning, som også huser Simple Wines, i den fantastiske gamle kælder under restaurant Strejf. Foruden rigtig dejlig mad, kan du her også nyde nogle af Simple Wines produkter i restauranten.

 

POUL ANDERSEN

Er også et velkendt ansigt i Helsingørs bybillede. Poul har i mange år drevet restauranten i Helsingør Golfklub samt Skotterup Kro. Poul har gennem tiden afholdt mange selskaber og har sammensat menuer med vine som passer dertil.

 

ULRIK LEDERTOUG

Har også en fortid i Helsingørs tidligere så pulserende natteliv. Mange år på Svingelport samt New York New York, og startede aftencafeen på Rådmand Davids Hus i Strandgade. Stedet der ret hurtigt blev et samlingspunkt for det lidt ældre publikum, inden de skulle videre i byen.

bottom of page